NOTD 倖存者部落
NOTD 倖存者部落
NOTD 倖存者部落
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

亡者之夜 : 余波

首頁Latest images搜尋會員註冊登入

100%特偵心得-O-

向下 
5 posters
發表人內容
E連三排小隊`特偵a"a
列兵
列兵

文章數 : 4
注冊日期 : 2009-07-24

100%特偵心得-O- Empty
發表主題: 100%特偵心得-O-   100%特偵心得-O- Empty周五 7月 24, 2009 8:25 am

全部新手見解
勿插(輕力點,不然屁屁流血殺左你)
==========================================================================================
首先
特偵係一種我最鍾意既兵種
因為我唔鍾意企係到發呆打怪...(D彈比人搶晒-O-...)
佢有4招技
好多吧(人人也有呀...SUPER吹水-O-)
1.致命一擊
70幾攻變300幾攻-O-,不過我玩開輔助型,所以唔點

2.信號燈
5LV CD10秒,+埋慢怪,十分有用,幫自己友逃跑都得(有樣好得意既野,下次大家打大肥個陣試下煙彈+信號,佢會-100%移速,比你任打a"a)

3.測距道航
唯一既攻擊技能,不過我通常點一次,因為可以放眼仔,往後就不點了(Tk技)

4.偵兵技(大誤)
忍形,裏面每一招技都有用,尤其係找彈同埋醫箱之類的(攻擊,使用技能現型)

+點方式(輔助型)

2242422444(之後隨你)

(攻擊型)

==========================================================================================
放信號的時機

1.通常係自己友被一大群怪追住插屁屁的時候放一粒煙花
令他們因為爆血管而-速,幫助隊友逃離痴漢大軍

2.有太多痴漢時放粒信號彈,通知痴漢捕捉隊
令痴漢們因為驚恐而-速
令正太能消滅痴漢

3.找彈時求其向樹林放個煙花,令你這個四眼眼殘看遠一米,費事被痴漢們捉入樹林強○

4.無聊時放,希望煙花能吸引痴漢-o-

睇下~放信號彈既時機無處不在
不過我傾向救隊友和找彈
使用偵兵既技巧

偵兵通常係用於找彈,很小會主動打怪(你係死剩種就冇野啦-o-)
所以彈箱數保持在3-4就可以了
跟着帶多個2個白帶,你又可以帶血清,睇下你想冇咁易死定執多d彈(我傾向後者)

點樣可以執多d彈?
將2個彈箱合成1個可以了

點解我1粒彈都冇都比怪看到?
因為不論你有冇彈,只要一鎖定攻擊目標就現形了~"~

幹啦...點解我隱形行埋大肥到都中毒架?
隱形只不過係d怪見5到你,不代表魔免

我應該係幾lv先去找彈?
我就習慣6lv去,因為有2lv偵兵技,容易忍形,亦都可以3lv偵兵技去,找醫bag容易d

以上全部係100%原創

有意見請提出

(大家會係KYO見到E篇文,但是同一人發的)
回頂端 向下
夢幻_x新丁
一等兵
一等兵
夢幻_x新丁

文章數 : 143
注冊日期 : 2009-07-21
年齡 : 32

發表主題: 回復: 100%特偵心得-O-   100%特偵心得-O- Empty周五 7月 24, 2009 1:08 pm

有兩個既...?
呃post...?
回頂端 向下
GolD﹏魚佬
列兵
列兵
GolD﹏魚佬

文章數 : 2
注冊日期 : 2009-07-21

發表主題: 回復: 100%特偵心得-O-   100%特偵心得-O- Empty周五 7月 24, 2009 7:26 pm

係kyx cope的 clown
回頂端 向下
路露
一等兵
一等兵
路露

文章數 : 66
注冊日期 : 2009-07-22
年齡 : 30

發表主題: 回復: 100%特偵心得-O-   100%特偵心得-O- Empty周五 7月 24, 2009 7:42 pm

丁丁個簽名咁長托
回頂端 向下
xDa_a
列兵
列兵

文章數 : 8
注冊日期 : 2009-07-22
年齡 : 31

發表主題: 回復: 100%特偵心得-O-   100%特偵心得-O- Empty周五 7月 24, 2009 7:49 pm

我要投數勒!!!!!
丁丁簽名過長勒
亦即天劍所說的霸住d位!!
要求升版主大大減少這條粉皮的簽名勒
回頂端 向下

100%特偵心得-O-
回頂端 
1頁(共1頁)

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
NOTD 倖存者部落 :: 亡者之夜 :: 余波技術討論區-
前往: